Zourman PA & Ljusuthyrning är en s.k spinoff från ett genuint brinnande musikintresse och många års erfarenhet från ljud och ljus events med PA, DJ, konserter, konferenser och musik.

Våra engagemang sträcker sig från årligt återkommande midsommar vid Knivsta Kvarngård, Bakluckeloppis, Staffansgården i Knivsta, Allsång i Bälinge, Musik vid Långsjön, IT-konferenser, Danmarks IF fotbollsförening, spelningar, DJ på skolfester mm samt att hjälpa kända trubadurer som exempelvis Joe & Eliah, Gittans Drängar/Lagga Spelmän eller band som Powerhell och Killdolls.Vi kör gärna engagemang i Knivsta och Uppsalatrakten.

Vi har det mesta i fråga om ljud, ljus, DJ mixer från den lilla högtalaren till fullstor rigg på ca 22kW med ett 20-tal högtalare, digitalmixers från 4 till 32 kanaler, digitala delningsfilter, trådade & trådlösa mikrofoner, trummickar, lineboxar, in-ears och kan givetvis bistå som ljudtekniker. På ljudsidan finns ljusbord, ljusrigg, LED kannor, laser och rök samt backdrops mm.

För större evenemang, så krävs alltid att vi är med som tekniker, men om du endast letar efter två högtalare och en mikrofon etc till något mindre event, fest eller sportevenemang, så är vi inte omöjliga att enbart hyra ut utrustning.

I samband med våra åtagande så kan vi också filma, streama och spela in konserter med multikanalsljud och bild med flera kameror samt efterföljande mixning och redigering. (Även webbsändningar online) Ett exempel är en spelning med bandet Killdolls där vi körde ljud, ljus samt inspelning av konsert med video och ljud.

Inspelning från ett gig med bandet Killdolls.

2022

Vi körde den 29/6-2022 ljudet på Musik vid Långsjön i Björklinge. Full rigg på ca 20kw, där vi också hyrde ut backline med trummor, 2 gitarrförstärkare, basförstärkare samt vårt 7x4x4 meters scentält för att skydda både artister och utrustning. (Vilket behövdes…)

Bild från Musik vid Långsjön 2022

4 band på scenen, Highwater, Nollvision, S.M.B och Disco Crew krävde noggrann planering av kanaler och mickar. Men resultatet blev lyckat, Arrangören skrev så här efter festivalen:

ÖVERVÄLDIGAD

Sedan Anders Grönlund, på Zourman’s Ljud. En, som med sitt lugna sätt kunnat lindra mina franska nerver och kontrollbehov, då det sett mörkt ut. En som aldrig tycks tappa fattningen, oavsett hur hårt det blåser och stormar runt omkring. Det han lovade i ljudväg innan, det infriade han med råge. Vi hade precis lika bra ljud som förra gången, fast till en bråkdel av det priset vi betalade då.

Hälsningar Ingemar ”Inka” Gustavsson, grundare av Musik vid Långsjön

2021 – Företagsgig/julfest i centrala Stockholm! Utrustade 3 lokaler inom samma kontor med ljud och ljus och möjlighet att kunna köra trådlösa mickar i alla lokalerna. Allt var digitalt styrt, ljud, ljus och dj. Spotifylistor, Körsång, pianobar och 80-tals disco – allt med utrustning och instrument från Zourman.se – så blev det givetvis en mycket lyckad julfest!

Halvt ton grejer…levererades till centrala Stockholm – en utmaning i sig! Zourman.se löser alltid uppgiften!

Vi utgår och har lager i Solna och Knivsta.

Zourman PA och Ljusuthyrning är en bisyssla till bolaget Zourman Drums som tillverkar olika konverteringssystem för e-trummor på internationell basis. Vi innehar f-skattsedel.

Samarbetspartners

Big Jambo Studio | 08 Audio / Jouni Niemi

Hyr ljud och ljus med hög kvalitet för ditt party! (discjockey.nu) – Mats Lourenço

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.